GELOVEN IS VERTROUWEN

Vraag jij je wel eens af, wat de zin van het leven is? Waarom er zoveel leed is in de wereld?
Dit zijn zingevingsvragen die velen op aarde bezighouden. Mensen die geloven in God, ook de Zevende-dags Adventisten Gouda, hebben op deze vragen antwoorden gevonden in de bijbel. Geloven is vertrouwen en staat garant voor een leven zonder angst. Wil je meer weten? We vinden het altijd leuk om hierover met je van gedachten te wisselen. Neem vooral (geheel vrijblijvend) contact op!

Vertrouwen Op God en Jezus Christus

Vertrouwen op God en Jezus Christus is steun in het hier en nu, en vertrouwen op de toekomst. Het vertrouwen dat God alles goed zal maken. Vertrouwen op Zijn plan.

Hoe wij leven in vertrouwen? Dat doen wij door te leren over God en Jezus Christus in het naslagwerk dat Zij hebben achtergelaten voor ons: de Bijbel. In de sabbatschool studeren wij samen, in de eredienst eren wij samen. Samen vormen wij een gemeenschap, die elkaar steunt en voor elkaar klaarstaat. Samen vertrouwen wij op de toekomst.

Vertrouwen hebben en blijven hebben, is niet altijd makkelijk. Wil jij weten wat er in de bijbel staat? Ben jij benieuwd naar dat Vertrouwen Op de Toekomst?

NIEUWS

Vraag het gratis boekje OP WEG NAAR CHRISTUS aan. Je krijgt het dan z.s.m. thuisgestuurd!

Herstellen van verslaving in 12 stappen

Christen zijn is meer dan alleen een onmiddellijke bekering – het is een dagelijks proces waarbij je groeit om meer en meer op Christus te gaan lijken.

Billy Graham

Duisternis kan de duisternis niet verdrijven; alleen licht kan dat. Haat kan haat niet verdrijven; alleen liefde kan dat.

Martin Luther King, Jr.

God kan ons geen geluk en vrede geven buiten Hemzelf, omdat het er niet is. Zoiets bestaat niet.

C.S. Lewis

De Bijbel uitgelegd!

De Bijbel uitgelegd!

De Bijbel is geen boek dat makkelijk wegleest. Het is geschreven in een andere tijd en gebruikt taal die voor ons niet altijd direct duidelijk is. Ook lees je veel terugkerende symboliek in de bijbel (zoals bijvoorbeeld het breken van brood of de brandoffers), maar wat betekent het?

We helpen je graag bij het begrijpen van de bijbel!

Wij lezen graag in de Bijbel en zoeken mensen die belangstelling hebben voor de bijbel, maar het moeilijk vinden om zelfstandig de bijbel te begrijpen. We zoeken mensen die worstelen met de taal in de bijbel en op zoek zijn naar uitleg en toelichting. Voor die mensen organiseren wij (geheel vrijblijvend) een serie gratis workshops, online of op locatie. De workshops vinden wekelijks plaats in een kleine groep. Check vooral onze workshops! Misschien zit er wat voor u bij.

Heb je vragen? Gewoon vragen! We horen graag van u!

UITGELICHT

Geloven is vertrouwen: wie geef jij jouw vertrouwen?

Ben jij gelovig? Als ik die vraag met ja beantwoord dan heb ik daarmee nog niet veel gezegd. Moslim, christen, jood? Als ik zeg dat ik christen ben dan is dat specifieker, maar dan nog zou dat eventueel kunnen betekenen dat ik lid ben van een kerk maar die niet wekelijks bezoek. Of, dat… 

Nieuws | Blog

Geliefde broeders en zusters, laten wij elkaar liefhebben, want de liefde komt uit God voort. Ieder die liefheeft is uit God geboren en kent God.

1 Johannes 4:7

Contact Zevende-dags Adventisten Gouda

Heeft u vragen aan ons? Stel ze vooral. Wij horen graag van u!

Met het achterlaten van uw gegevens, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen over uw bericht. Wij zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze niet aan derden verstrekken.