• "zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot zo snel laat Ik mijn woorden uitkomen"
  • "Ik ben de goede herder. Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen"
  • "Dit is mijn lichaam dat voor jullie gegeven wordt."
  • "Hij komt te midden van de wolken en dan zal iedereen hem zien"

Welkom

Welkom op de Website van Het kerkgenootschap van de Zevendedags Adventisten in Gouda. Op onze site vindt u praktische informatie over onze diensten. Daarnaast treft u algemene informatie aan over het Adventisme, links naar andere adventistische websites en andere christelijke informatie. We hopen dat u zult vinden wat u zoekt.


Sabbatschool
Elke week hebben wij voorafgaand aan de eredienst een uurtje Bijbelstudie. Het vierde kwartaal van 2022 is het thema van studie: Eeuwig leven: Over dood, sterven en de toekomstige hoop. U bent van harte welkom om mee te doen. Het studie uurtje begint om 10:00  en iedereen is welkom.  Bijbelkennis is niet vereist, belangstelling voor wat de Bijbel u te zeggen heeft wel. 

 

"In hun verstand zal ik mijn wetten leggen en in hun hart zal ik ze neerschrijven. Dan zal ik hun God zijn en zij zullen mijn volk zijn..”
Hebreeen  8:10  (NBV)


Op 24 augustus werd Hannah geboren, een gezond en vrolijk meisje. Als gemeente is het altijd fijn om de vreugde van gemeenteleden te mogen delen. De geboorte van een kind is altijd extra bijzonder omdat het ons herinnert aan Gods scheppingskracht. Onder Zevende-dags Adventisten is het gebruikelijk om op een gegeven moment een kind op te dragen. In een speciale dienst wordt dan een zegen gevraagd over het kind en de opvoeding. Sabbat 31 januari 2015 is Hannah opgedragen. Er waren veel vrienden en familieleden gekomen om dit moment mee te maken

>Na de preek, waarin werd nagedacht over Gods karakter in de 10 geboden, was het dan zo ver. Door middel van een gebed is een zegen gevraagd voor Hannah en het gezin waarin zij op zal groeien en ook voor de gemeente waar zij bij horen. Bij deze gelegenheid horen natuurlijk bijpassende cadeaus. Namens de gemeente kreeg het gezin enkele Bijbelse kinderboeken en een cd. Hierna zong Daniëlle een mooi lied voor Hannah, waarbij we verast werden door voor ons nog onbekend talent, toen Daniel de pianobegeleiding verzorgde. Toen de dienst afgelopen was was er een potluck, waarbij we konden genieten van heerlijke meegebrachte gerechten.

Wil je foto's zien van de maaltijd? Kijk dan op Facebook.

preken luisteren

Loading Player...