Serie lezingen over Daniël

Na de succesvolle serie lezingen over de Sabbat zijn wij verheugd te kunnen melden dat er opnieuw een serie interessante lezingen gehouden zullen worden. Dit keer is het onderwerp het boek Daniël. Voor velen een geheimzinnig boek met visioenen over vreemde wezens.  Lang is de betekenis van deze visioenen onbegrepen gebleven. Het boek herbergt echter boeiende profetieën die voor een deel reeds zijn uitgekomen, maar ook voor onze tijd  bevat dit boek belangrijke en boeiende informatie. 

Maar het boek Daniel bevat ook bekende en minder bekende voor kinderen aansprekende verhalen. We zijn dan ook verheugd om te kunnen melden dat parallel aan de lezingen er tevens een kinderprogramma verzorgd zal worden.  Kinderen worden op speelse wijze bekend gemaakt met een Bijbelboek dat belangrijke adviezen geeft over bijv.  gezond leven, maar ook over vertrouwen op God. 

Wie meer wil weten over dit bijzondere boek wil ik deze serie lezingen van harte aanbevelen.  Diepgaande Bijbelkennis is niet noodzakelijk.  

De lezingen worden gehouden op zaterdagmiddagen : 23 februari en 2, 9 en 16 maart.  Aanvang 15:00 uur.  Toegang is gratis

Adres :
De Noorderzon
Johan de Wittlaan 31
2805 CM  Gouda