Gospelconcert 2019

Voor het derde jaar achtereenvolgend is er weer een Gospelconcert in de Noorderzon in oktober.  Na de succesvolle vorige edities met oa. Lady Grace hebben we dit keer een nieuwe bezetting.

Dit jaar hebben wij Nathalie Booij, Shannon de Jong en de zusjes Uwadiegwu gevraagd. Ook onze eigen pianiste Shin Lee zal weer iets voor ons spelen, dit keer samen met trompetist Fons Cornelissen.

Natalie Booij verzorgt samen met haar man gitarist Mark Pardijs al jaren muziek bij kerkdiensten, trouwdiensten en allerlei christelijke bijeenkomsten. Ze zing en speelt piano en haar repertoire is veelzijdig. Voor wie haar nog niet kent: ze is op Spotify te beluisteren. 

Shannon de Jong is voor de bezoekers van de vorige editie een oude bekende. Vorig jaar trad hij op met zijn groep Adoration & Praise. Dit jaar komt hij alleen en zal enkele solo nummers voor ons zingen. 

De zusjes Ruby en Saphire Uwadiegwu treden regelmatig op in kerkdiensten en zijn zeer muzikaal. ze begeleiden zichzelf met piano en viool. 
En onze Pianiste Shin Lee begeleid tijdens onze diensten de gemeentezang en heeft voor deze gelegenheid gelegenheid gezelschap van trompetist Fons Cornelissen.
Het belooft alles bij elkaar weer een inspirerende avond te worden, waar in de pauze ook gezorgd wordt voor een versnapering.

Het aantal plaatsen is beperkt dus kom op tijd. De zaal gaat om 19:30 open en het concert begint om 20:00 uur.