• "zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot zo snel laat Ik mijn woorden uitkomen"
  • "Ik ben de goede herder. Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen"
  • "Dit is mijn lichaam dat voor jullie gegeven wordt."
  • "Hij komt te midden van de wolken en dan zal iedereen hem zien"

Welkom

Welkom op de Website van Het kerkgenootschap van de Zevendedags Adventisten in Gouda. Op onze site vindt u praktische informatie over onze diensten. Daarnaast treft u algemene informatie aan over het Adventisme, links naar andere adventistische websites en andere christelijke informatie. We hopen dat u zult vinden wat u zoekt.


Sabbatschool
Elke week hebben wij voorafgaand aan de eredienst een uurtje Bijbelstudie. Het vierde kwartaal van 2022 is het thema van studie: Eeuwig leven: Over dood, sterven en de toekomstige hoop. U bent van harte welkom om mee te doen. Het studie uurtje begint om 10:00  en iedereen is welkom.  Bijbelkennis is niet vereist, belangstelling voor wat de Bijbel u te zeggen heeft wel. 

 

"In hun verstand zal ik mijn wetten leggen en in hun hart zal ik ze neerschrijven. Dan zal ik hun God zijn en zij zullen mijn volk zijn..”
Hebreeen  8:10  (NBV)

Over ons

Doopdienst

In november 2020 maakte de ZDA gemeente Gouda kennis met Sandra Vaes. Sandra had contact gezocht met de unie omdat zij op zoek was naar een gemeente van de ZDA. Het was niet lang daarna dat zij te kennen gaf gedoopt te willen worden. Op 23 januari jl. mocht de gemeente, deels via livestream, getuige zijn van die doop, geleid door br. Wim Altink in de kapel van Oud Zandbergen. In haar getuigenis vertelde Sandra over haar zoektocht die zij begon na een moeilijke periode in haar leven. Een zoektocht naar zingeving. Na diverse hobbels op dat pad kwam zij via video’s op internet op het spoor van de boeken van Ellen White. Door het lezen daarvan belandde zij bij haar Heer, Jezus Christus. De Heer en Sandra hadden elkaar gevonden en zoals br. Altink zo mooi verwoordde: zij ging samen met Jezus het watergraf in en ook samen stonden zij daaruit op, om een nieuw leven te beginnen.

 

preken luisteren

Loading Player...