• "zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot zo snel laat Ik mijn woorden uitkomen"
  • "Ik ben de goede herder. Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen"
  • "Dit is mijn lichaam dat voor jullie gegeven wordt."
  • "Hij komt te midden van de wolken en dan zal iedereen hem zien"

Welkom

Welkom op de Website van Het kerkgenootschap van de Zevendedags Adventisten in Gouda. Op onze site vindt u praktische informatie over onze diensten. Daarnaast treft u algemene informatie aan over het Adventisme, links naar andere adventistische websites en andere christelijke informatie. We hopen dat u zult vinden wat u zoekt.


Sabbatschool
Nu we geen Wekelijkse samenkomsten kunnen houden organiseren we elke sabbat om 10:00 uur een Zoom meeting. Tijdens deze virtuele sabbatschool bespreken we met elkaar in groepjes een bijbels onderwerp. Het derde kwartaal van dit jaarIs het onderwerp: Rust vinden in Christus. Wilt u meedoen? U bent van harte welkom.

 

"In hun verstand zal ik mijn wetten leggen en in hun hart zal ik ze neerschrijven. Dan zal ik hun God zijn en zij zullen mijn volk zijn..”
Hebreeen  8:10  (NBV)

Over ons

Coronaregels tijdens onze bijeenkomsten

Omdat de Corana regels zijn aangescherpt zullen ook wij tijdens onze diensten ons houden aan een aantal basisregels. 

10:20 is de zaal geopend. u wordt verzocht uw handen te reinigen, en uw plaats in te nemen. Tijdens het verplaatsen is een mondkapje verplicht. Als u hebt plaats genomen mag het mondkapje af.

10:30 - 10:55 sabbatschool plenair

10:55 Voorbereiding ouderling en predikant/spreker

10:55 Mogelijkheid voor bezoekers om aan te sluiten welke alleen komen voor de eredienst. U wordt verzocht te wachten tot u wordt binnengelaten.

11:00 - ca 11:50 Eredienst. Tijdens de liederen kunt u zachtjes meezingen of neurien.

na de dienst verlaten we de zaal ( mondkapje op!)

Eventuele gesprekken na de dienst worden niet in de zaal maar buiten gehouden.  Wij hopen dat de situatie zo snel mogelijk versoepeld kan worden zodat we ook weer gezellig met koffie of thee na kunnen praten

 

preken luisteren

Loading Player...