• "zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot zo snel laat Ik mijn woorden uitkomen"
  • "Ik ben de goede herder. Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen"
  • "Dit is mijn lichaam dat voor jullie gegeven wordt."
  • "Hij komt te midden van de wolken en dan zal iedereen hem zien"

Welkom

Welkom op de Website van Het kerkgenootschap van de Zevendedags Adventisten in Gouda. Op onze site vindt u praktische informatie over onze diensten. Daarnaast treft u algemene informatie aan over het Adventisme, links naar andere adventistische websites en andere christelijke informatie. We hopen dat u zult vinden wat u zoekt.


Sabbatschool
Nu we geen Wekelijkse samenkomsten kunnen houden organiseren we elke sabbat om 10:00 uur een Zoom meeting. Tijdens deze virtuele sabbatschool bespreken we met elkaar in groepjes een bijbels onderwerp. Het derde kwartaal van dit jaarIs het onderwerp: Rust vinden in Christus. Wilt u meedoen? U bent van harte welkom.

 

"In hun verstand zal ik mijn wetten leggen en in hun hart zal ik ze neerschrijven. Dan zal ik hun God zijn en zij zullen mijn volk zijn..”
Hebreeen  8:10  (NBV)

Over ons

Surrandy Selassa

Sinds September 2021 is onze nieuwe predikant ds Surrandy Selassa. Surrandy stelt zichzelf hierbij aan u voor:

 ‘Mijn volledige naam is Surrandy Santiago Selassa. Ik ben geboren op Curaçao. En ik ben gelukkig getrouwd met Ivon Selassa. Samen heeft God ons gezegend met   twee prinsen, Ivann en Anthony. Al 15 jaar dienen wij de Zevende-dags Adventisten op Curaçao, Aruba, en Bonaire. Ik heb onlangs mijn termijn als jeugd secretaris van de “Dutch Caribbean Union” beëindigd en ik was ook voor een periode van vier jaar voorzitter van de “Bonaire Mission” Mijn passie is God en zijn volk dienen en ik hou vooral van het werken met jongeren. We zijn blij dat we gehoor hebben gegeven aan Gods oproep om de kerk hier in Nederland te dienen. We beschouwen het als een grote uitdaging, maar God zal ons de overwinning geven! Mijn favoriete tekst uit de Bijbel is: "Openbaring 3:11 Zie, Ik kom spoedig. Houd vast wat u hebt, opdat niemand uw kroon zal wegnemen."
Met vriendelijke groet, 

Surrandy S. Selassa’ 

preken luisteren

Loading Player...