• "zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot zo snel laat Ik mijn woorden uitkomen"
  • "Ik ben de goede herder. Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen"
  • "Dit is mijn lichaam dat voor jullie gegeven wordt."
  • "Hij komt te midden van de wolken en dan zal iedereen hem zien"

Welkom

Welkom op de Website van Het kerkgenootschap van de Zevendedags Adventisten in Gouda. Op onze site vindt u praktische informatie over onze diensten. Daarnaast treft u algemene informatie aan over het Adventisme, links naar andere adventistische websites en andere christelijke informatie. We hopen dat u zult vinden wat u zoekt.


Sabbatschool
Elke week hebben wij voorafgaand aan de eredienst een uurtje Bijbelstudie. Het vierde kwartaal van 2022 is het thema van studie: Eeuwig leven: Over dood, sterven en de toekomstige hoop. U bent van harte welkom om mee te doen. Het studie uurtje begint om 10:00  en iedereen is welkom.  Bijbelkennis is niet vereist, belangstelling voor wat de Bijbel u te zeggen heeft wel. 

 

"In hun verstand zal ik mijn wetten leggen en in hun hart zal ik ze neerschrijven. Dan zal ik hun God zijn en zij zullen mijn volk zijn..”
Hebreeen  8:10  (NBV)

Over ons

Bijbelstudie Daniël

We beginnen een digitale Bijbelstudie over het boek Daniel. De studie is voor iedereen toegankelijk en vraagt geen gedegen Bijbelkennis. Na een online studie over het Bijbelboek Openbaring ontstond de vraag naar een online studie over het Bijbelboek Daniel en we zijn blij dat we die nu aan kunnen bieden.

Zevende dag- Adventisten staan erom bekend dat ze meer dan sommige andere Christelijke kerken studie maken van deze Bijbelboeken. Die kennis willen we graag delen. We zijn ons ervan bewust dat we de wijsheid niet in pacht hebben en willen graag leren van anderen die ook van ons willen leren. Dat maakt een Bijbelstudie waardevol. We hopen er dus op dat u zich aanmeldt!

Op de poster staat hoe u dat kunt doen. Klik op het plaatje om de folder te downbloaden

.

preken luisteren

Loading Player...