• "zo snel als een amandelboom in het voorjaar uitbot zo snel laat Ik mijn woorden uitkomen"
  • "Ik ben de goede herder. Een goede herder geeft zijn leven voor de schapen"
  • "Dit is mijn lichaam dat voor jullie gegeven wordt."
  • "Hij komt te midden van de wolken en dan zal iedereen hem zien"

Welkom

Welkom op de Website van Het kerkgenootschap van de Zevendedags Adventisten in Gouda. Op onze site vindt u praktische informatie over onze diensten. Daarnaast treft u algemene informatie aan over het Adventisme, links naar andere adventistische websites en andere christelijke informatie. We hopen dat u zult vinden wat u zoekt.


Sabbatschool
Elke week hebben wij voorafgaand aan de eredienst een uurtje Bijbelstudie. Het vierde kwartaal van 2022 is het thema van studie: Eeuwig leven: Over dood, sterven en de toekomstige hoop. U bent van harte welkom om mee te doen. Het studie uurtje begint om 10:00  en iedereen is welkom.  Bijbelkennis is niet vereist, belangstelling voor wat de Bijbel u te zeggen heeft wel. 

 

"In hun verstand zal ik mijn wetten leggen en in hun hart zal ik ze neerschrijven. Dan zal ik hun God zijn en zij zullen mijn volk zijn..”
Hebreeen  8:10  (NBV)

Over ons

Wie wij zijn

De gemeente van zevendedags-adventisten in Gouda is een kleine gemeente welke inmiddels 100 jaar in Gouda bestaat. Wij zijn een sabbatvierende gemeente. Wij beschouwen de zevende dag van de week, dat is onze zaterdag, als de bijbelse Sabbat zoals die door God zelf is ingesteld bij de schepping. Net zo belangrijk echter is het tweede deel van onze naam die uitdraagt dat wij een spoedige wederkomst van Jezus naar deze wereld verwachten.   Op deze website leest u wat adventisten geloven, en u vindt praktische informatie over onze samenkomsten.  Kijk ook eens bij onze weblog, daar vind u voorbeelden van het dagelijks leven van een christen.

 

preken luisteren

Loading Player...