Vragen? Vragen!

Vraagt u zich wel eens af of God bestaat? Wat het verhaal van de bijbel is? Wat geloven is? Vraagt u zich af wat de zin van het leven is of heeft u andere zingevingsvragen? Vragen waar u wel eens over van gedachten zou willen wisselen? Dat kan! Wilt u onze sabbatdienst een keer bijwonen of deelnemen aan een van onze bijbelworkshops, of allebei? U bent van harte welkom! Wilt u hierover contact met ons? Vul dan het contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op!

Met het achterlaten van uw gegevens, gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen over uw bericht. Wij zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan en deze niet aan derden verstrekken.

Diensten

Iedere zaterdag (sabbat)
10:00 uur – Bijbelstudie
11:00 uur – Eredienst

Locatie

Gebouw Leger des Heils
Johan de Wittlaan 31
2805 CM GOUDA

Contact

Predikant Choni Miguel
Telefoon 06 – 4823 7015
info@zdagouda.nl

Giften

NL 71 TRIO 0391 1402 99
Kerk der Zevende-dags Adventisten Gem. Gouda
(geen tienden)

Op weg naar Christus

Keuzevrijheid is een van de kostbaarste geschenken die God de mensen gegeven heeft. Maar soms maken we slechte keuzes die tot slechte gewoonten leiden. Daar kunnen we aan verslaafd raken, ze kunnen onze gezondheid schaden en zelfs onze levens ruïneren.

Dit is een krachtig boek dat de weg naar hoop, genezing en heelheid beschrijft, juist vanuit onze gebrokenheid. Het bevat ook een herstelprogramma in 12 Stappen, dat je in staat stelt schadelijke gewoonten en verslavingen te overwinnen.

Bovenal zul je kennismaken met Hem die jou genezing, herstel, kracht en ondersteuning aanbiedt, die ware balans aan je leven geeft. Dat is Jezus Christus. Hij houdt van jou, Hij wil je bevrijden van verslavingen en je een toekomst vol vrede en geluk bezorgen. Kies voor Jezus en sta toe dat Zijn kracht jouw leven verandert. Als je in de regio Gouda woont kun je het boekje gratis toegestuurd krijgen als je ons een mailtje stuurt.

Herstellen van verslaving in 12 stappen

Vraag het boekje Op weg naar Christus aan en krijg het gratis toegestuurd!

Bidt en u zal gegeven worden; zoekt en gij zult vinden; klopt en u zal opengedaan worden. Want een ieder, die bidt, ontvangt, en wie zoekt, vindt, en wie klopt, hem zal opengedaan worden.
Matteüs 7:7-8