Aangepast programma in Juli

In de maand juli (2023) zullen er aangepaste diensten zijn in Gouda. Door het grote aantal afwezigen in deze periode is het moeilijk om reguliere diensten te organiseren. Toch vinden we het belangrijk om samen te komen. Daarom zullen er op 8, 15 en 22 juli wel samenkomsten zijn, maar er zal geen spreker zijn. Hoe we deze diensten zullen vullen hangt af van het aantal bezoekers. U bent dus ook op deze dagen van harte welkom.

Inzegening Choni Miguel in Oegstgeest

Op 1 juli 2023 is er geen dienst in Gouda. Op deze datum wordt onze predikant Choni Miguel ingezegend in de Regenboogkerk, Mauritslaan 12 in Oegstgeest. Deze dienst is ’s middags, maar ’s morgens is er in dezelfde kerk in Oegstgeest een gezamenlijke dienst met de gemeenten Leiden en Rotterdam Hoogvliet.

Voorlopig programma inzegeningsdienst

Het (voorlopige) programma* voor deze dag (01-07-2023) in Oegstgeest (locatie gemeente Leiden) luidt als volgt:

10:00 uur: Ontvangst met koffie en thee

10:30 uur: Aanvang sabbatschool

11:30 uur: Aanvang eredienst

13:00 uur: Gezamenlijke maaltijd

16:00 uur: Aanvang inzegeningsdienst

17:00 uur: Napraten met versnaperingen

* De tijden zijn bij benadering.

Voor de logistiek, de maaltijden en de organisatie van de diensten, is het belangrijk om te weten op hoeveel mensen er gerekend moet worden. Daarom is het verzoek aan iedereen die wil komen om dit even aan te geven bij Peter de Raad via mail. Graag vermelden of je naar beide diensten komt, of naar alleen de ochtend of alleen de middagdienst. De opgave hoeveel mensen er vanuit Gouda zullen komen dient uiterlijk 15 juni gedaan te worden, dus graag voor deze datum doorgeven.