Benefiet Gospel Concert 9 maart 2024: kaartverkoop gestart!

Op 9 maart 2024 organiseert de ZDA groep Gouda een Benefiet Gospel Concert, speciaal voor de inwoners van Gouda, om kennis te maken met het prachtige gospel en de ZDA groep én een kind een kans te geven om naar school te gaan.

LOCATIE
Johan de Wittlaan 31
2805 CW Gouda

TIJD
19.30 uur

KOSTEN
€ 5,00

Het belooft een hele mooie avond te worden en we hopen u te zien! Om u een idee te geven, wat er geboden gaat worden, noemen we een paar namen van artiesten die meewerken; Leo Davelaar, Gabrielle en Aad Berger, Sharelyn Jones, Leandra Garia – van Ommeren en Christel Kruik…

Zeggen deze namen u niet veel, kom dan ook beslist luisteren want dan heeft u nog veel te ontdekken!

Opbrengst voor ADRA

De opbrengst van het concert gaat in zijn geheel naar het goede doel, een project van ADRA in Madagaskar; het bouwen van een school. Madagaskar is een van de armste landen in Afrika en ADRA zet zich daar met name in voor de kinderen en probeert voor hen het schoolgaan mogelijk te maken. Daarmee krijgen zij een betere kans op de arbeidsmarkt en een kans op een beter leven. Dat gunnen we ze van harte.

Er zal een collecte gehouden worden en er zal meer informatie gegeven worden over projecten van ADRA en de mogelijkheid om kinderen te helpen door sponsoring. Kunt u niet komen, maar wilt u wel graag een project steunen? Dan kan dat natuurlijk, heel graag zelfs! Ga dan naar
sponsor een schoolkind
van ADRA voor meer informatie. Op de website van ADRA vindt u tevens de gegevens van alle thema’s en projecten.

We bieden u hiermee graag een fijne muzikale avond aan en hopen op een mooie opbrengst zodat er ook ‘muziek’ zal klinken in arme gezinnen in Madagaskar. De kaartverkoop is van start (er zijn 50 kaarten beschikbaar). Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier van de website.

Kaart(en) reserveren

Kaarten kunt u kopen op de website van ADRA via de button hieronder. Ze kosten €5 per stuk (omdat het voor een goed doel is, mag u ook meer geven). Tot ziens op zaterdag 9 maart!

* Tevens kaartverkoop aan de deur als er nog plek is (als niet alle kaarten online verkocht zijn).