Boekje Op weg naar Christus

Ellen G. White schreef het boek ‘Steps to Christ’. De uitgave ‘Op weg naar Christus’ is een aangepaste vrije vertaling met aanvullende tekst met als doel om in 12 stappen gewoonten of verslaving te overwinnen. ZDA Gouda biedt het boekje kostenloos aan voor mensen die in de regio Gouda wonen. Je kunt het boekje gratis toegestuurd krijgen als je ons een mailtje stuurt.

Vraag het boekje ‘Op weg naar Christus’ aan

Keuzevrijheid is een van de kostbaarste geschenken die God de mensen gegeven heeft. Maar soms maken we slechte keuzes die tot slechte gewoonten leiden. Daar kunnen we aan verslaafd raken, ze kunnen onze gezondheid schaden en zelfs onze levens ruïneren.

Dit is een krachtig boek dat de weg naar hoop, genezing en heelheid beschrijft, juist vanuit onze gebrokenheid. Het bevat ook een herstelprogramma in 12 Stappen, dat je in staat stelt schadelijke gewoonten en verslavingen te overwinnen.

Bovenal zul je kennismaken met Hem die jou genezing, herstel, kracht en ondersteuning aanbiedt, die ware balans aan je leven geeft. Dat is Jezus Christus. Hij houdt van jou, Hij wil je bevrijden van verslavingen en je een toekomst vol vrede en geluk bezorgen. Kies voor Jezus en sta toe dat Zijn kracht jouw leven verandert.

Herstellen van verslaving in 12 stappen

Wil jij dit boekje graag ontvangen en woon je in de regio Gouda? Stuur dan een mail naar info@zdagouda.nl of via onderstaande knop, met je naam en adres; dan sturen we je het boekje toe.