ADRA zendingswerk

In verschillende vormen dragen wij via ADRA bij aan het zendingswerk van ons kerkgenootschap. ADRA is de wereldwijde zendingsorganisatie van de adventkerk. Zo doneren wij via speciale collecten voor specifieke projecten zoals bijvoorbeeld voor kwaliteit van onderwijs en gezondheidszorg, en noodhulp (zoals bijvoorbeeld tijdens de Covid epidemie).

Lesgeld, leermateriaal en een schooluniform

Dit najaar staat een benefiet gospelconcert gepland waarvan de opbrengst bestemd zal zijn voor één van de projecten van ADRA. Verder sponseren wij momenteel een kind in Madagaskar via het ‘ADRA Eikelenboom Kinderfonds’. Hiermee krijgt een kind waarvan de ouders het niet kunnen bekostigen: lesgeld, leermateriaal, en een schooluniform.

Kerstdozenactie

Elk najaar doen wij mee met de zogeheten kerstdozenactie van ADRA. Het doel hiervan is om kinderen blij te maken met een doos presentjes en nuttige zaken zoals wanten en een warme muts. Kerkleden vullen deze dozen met verschillende artikelen die vervolgens rond kerst via ADRA op de plek van bestemming afgeleverd worden. Afgelopen jaar waren de dozen bestemd voor Servië, maar ook kinderen in Nederland die deel uitmaken van gezinnen met een heel laag een inkomen werden niet vergeten.

Wilt u bijdragen, dat is superfijn! U kunt via de ADRA website doneren.