Doet u mee met onze sabbatviering?

Elke zaterdagochtend komt onze gemeenschap bij elkaar en vieren wij samen de sabbat tijdens onze eredienst van 11:00 tot 12:00 uur in het gebouw van het Leger des Heils op de Johan de Wittlaan in Gouda.

Om 12.00 uur staat de koffie en thee klaar om samen van te genieten. Dit geeft ons de mogelijkheid om aandacht te hebben voor elkaar.

U bent ook van harte welkom. Laat u ons weten dat u komt? (Dat hoeft trouwens niet, u kunt ook gewoon zomaar meedoen.) We zien u graag!

Van 10:00 tot 11:00 sabbatschool: een dialoog ter verdieping

Voorafgaand aan de eredienst is er sabbatschool. De sabbatschool begint om 10:00 uur met een geleide diagloog in kleine groepen aan de hand van een wekelijks thema, te vinden in de dialoog werkwijzer. Er zijn ook groepen voor kinderen met een op hun leeftijd afgestemde bijbelstudie.

De sabbatschool is bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen over de bijbel en iedereen is vrij om aan het gesprek deel te nemen. Bijbelkennis is niet noodzakelijk. Het doel van deze gesprekken is te groeien in bijbelkennis en geloof (= vertrouwen). We gebruiken per kwartaal een werkwijzer waarvan altijd een extra exemplaar voor bezoekers aanwezig is.